remove ad

*

don't get it
2011-06-22, 6:55 p.m.

*

previous

next

archives

..... .....

ª²ª²ª

leave me notes

bio

shout!

my fotolog

joined rings

my deviantart

my plurk

wishlist

diaryland

ª²ª²ª

Favourite reads:

Polaroid Mania

atwowaydream

kaiofhearts

ª²ª²ª

//Music Player has been turned off//

ª²ª²ª

my current mood:

The current mood of mazdiza at www.imood.com

5 most recent posts:

.broken. - 2012-02-09
3.80 - 2012-02-03
do you....? - 2011-12-25
Lonely day.... - 2011-12-20
13 . 12. 11 - 2011-12-14

ª²ª²ª

say something! ^^

Other:

Personal Blogs Blog Directory

Blog Directory & Search engine

ª²ª²ª

ª²ª²ª

rini nk bebel sorg2 dlm bahasa seniri sat..psai blog bahasa melayu dah ada org tau..xleh nk mepek lebey2 ctu...

haih..bukan nk jadi hater tp siyes x suka ni, x suka. x paham la pasepa kat keliling ni pnuh ngan org2 yg fake2 ni...lemaih la...xpaham btui pasepa org ni suka sgt nak fake2 ni...suma nak fake...prangai fake, smpai la ke bijik mata n ke bulu mata pun nak fake...siyes xpaham la...pompuan2...awat la pompuan suka perhambakan diri ngan benda2 cmni...suka secara terus2an biarkan diri jadi bahan eksploitasi bisnes n media... Media tu tipu ja, toksah dok pcaya. Magazines? Photoshopped. Movie2 - Airbrushed. Mana ada org yg rambut dia bila kita letak sikat kat ataih pala, sikat tu bleh melurut cmtu. Oh, muka si polan2 nampak lain dlm eklan produk kecantikan kat tv tu? Of coz la nampak lain, sbb bukan original. Adehhh. Jgn la tertipu ngan media ni. Aku kesah sbb benda ni bg pengaruh x bek kat org2 biasa. Sapa yg buat peraturan kuruih tu ja cantik? Thanks much to omputih la ni. Sowi la kalu aku prejudice ka stereotype ka...tp thanks much lah kpd pereka2 fesyen omputih yg gay. Hampa la ni punya pasai dulu2. Hampa buat baju utk pompuan tp ukur kat bdn budak laki skolah. Dasar g**! Pastu, dsebabkan imaginasi dan fantasi hampa tu, pompuan2 tu suma kena jadi arnab utk kuruih mcm budak laki skolah. Pompuan x mcm laki lah! dlm 400k pommpuan yg tinggi, 1 saja yg kuruih semula jadi tau dak. Yg len suma? Anorexia, trima kasih! Sad truth.... :(

N pasepa bnyk pompuan dok ikut, xtau lah. Yg pasti skrg mmg sebati. Kpd pompuan2 yg terlibat secara langsung dlm media utk buat benda ni lg teruk -- curse you lah! Duduk kat atas tu cuba pikir bnda2 baguih ckit nk bawak xleh ka!

Skrg ni sapa yg x ekut plak yg mcm terpinggir. like wth???!! Grrr...i cant tolerate such stupidity la honestly. I refuse to be friends with fakers, too, TQ.

Madness!

I wish things will change somehow...sigh.... -.-

 

..... ..... ribbon

:: previous :: next :: home :: archives ::

 

ª²ª²ª

layout was created by me,

but not all materials posted here are owned by me. click here for more info.